BIOMEDISAN Biorezonanta ALBA IULIA va ureaza MULTA SANATATE si ani multi cu,BUCURII si FERICIRE !!!

BIOMEDISAN Biorezonanta ALBA IULIA va ureaza MULTA SANATATE si ani multi cu,BUCURII si FERICIRE !!!

BIOMEDISAN ALBA - vede la fereastra ta,tarziu....

Bio

BIOMEDISAN ALBA- biorezonanta LOVES J. Lo !!! Do You?

Visul de VARA la BIOMEDISAN -biorezonanta magnetica - ALBA IULIA

Visul de VARA   la BIOMEDISAN -biorezonanta magnetica - ALBA IULIA

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

BIOMEDISAN - biorezonanta magnetica - ALBA IULIA -Telefon 0258 813111 - 0788 049517 - 0770 414832 - REMEMBER ANDREEA CHIRVASIU - Cafeneaua sufletelor

Prezentatoarea TV 

    Andreea Chirvasiu a murit în 

 urma unui infarct. Avea 32 de ani!

 Andreea Chirvasiu, prezentatoare a unei emisiuni la televiziunea OTV, a încetat din viaţă în seara zilei de 2 ianuarie, la vârsta de 32 de ani, anunţă Mediafax. Tânăra a murit în braţele mamei sale, la spital.
  
"S-a simţit rău înainte de sărbători, a mers la spital, i-au făcut nişte perfuzii, apoi a plecat acasă. Pe data de 2 ianuarie, seara, i s-a făcut iarăşi rău, a mers din nou la spital, însă medicii n-au mai apucat să intervină. S-a stins în braţele mamei ei! Infarct miocardic! Păcat! Atât de tânără, un om aşa frumos! Îmi pare tare rău!", a declarat una dintre prietenele acesteia.
  
Andreea Chirvasiu a absolvit Facultatea de Psihologie şi a fost timp de şase ani prezentatoarea emisiunii "Cafeneaua sufletelor", difuzată de OTV. 

    DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA !!!

Prezentatoarea TV Andreea Chirvasiu a murit în urma unui infarct. Avea 32 de ani

La numai 32 de ani, realizatoarea TV Andreea Chirvasiu, „practician în terapia cu Îngeri”, a părăsit cele lumeşti pentru „un loc desăvârşit, unde este multă linişte, unde oamenii nu au apucat să facă prea mult mizerie”.



Psiholog de meserie, Andreea Chirvasiu se prezenta drept „practician în terapia cu Îngeri”, oferind prin intermediul blogului său, dar şi a altor site-uri, „răspunsuri la întrebări cu ajutorul Arhanghelilor şi Îngerilor“.
„Cine sunt Îngerii?”, se întreba retoric prezentatoarea în urmă cu doi ani. „Îmi vine în cap această întrebare în mod obsesiv şi mai cu seamă din perioada Sărbătorilor, când i-am simţit atât de aproape de mine”, scria prezentatoarea pe blogul ei în ianuarie 2011.
Fiind într-o permanentă armonie cu lumea spirituală, realizatoarea TV definea îngerii nu drept „nişte creaturi înaripate, „iradiind de lumină”, ci ca „persoane întâlnite aparent întâmplător într-un moment al vieţii”. „Am convingerea, mai mult ca niciodată, că Îngerul meu Păzitor este o fiinţă, o fiinţă din carne şi oase, chiar dacă ulterior a dispărut în mod misterios. Ne-am intersectat drumul, iar înainte de a pleca au rostit acele cuvinte potrivite astfel încât ne-a luminat şi ne-a modificat profund viaţa şi sensul ei”, afirma cu tărie prezentatoarea TV în urmă cu doi ani.
În iunie 2011, Chirvasiu scria pe blog: „Astăzi vreau să scriu pe blog despre Cer, Luna, Stele. De ce? Pentru că mi se pare un loc desăvârşit. Un loc unde este multă linişte, unde nu este aglomeraţie, un loc unde oamenii nu au apucat să facă prea mult mizerie”.
Bolnavă cu inima de mai mult timp, Andreea Chirvasiu lasă în urmă o mamă îndurerată, în braţele căreia a şi murit, însă se îndreaptă spre o lume care îi este familiară. „Iubesc Cerul pentru că este frumos, pentru că niciodată nu este la fel, şi am încercat să îl surprind de mii şi mii de ori. Cerul este un loc unic, minunat aş putea spune. Cred că frumuseţea Lui vine tocmai din faptul că acolo timpul nu are barieră, nu are nicio limită”, mai scria realizatoarea TV pe blog în vara anului 2011.
Moartea îndrăgitei prezentatoare de televiziune i-a luat prin surprindere atât pe apropiaţii săi, cât şi pe telespectatorii fideli ai emisiunii „Cafeneaua Sufletelor”, difuzată sâmbăta şi duminica de postul OTV. „Am fost să-mi iau rămas bun de la Andreia, o frumoasă! Aşa cum o ştim, dar prea tăcută. Să ai drumul presărat cu stele”, a scris o telespectatoare pe pagina de Facebook a Andreei Chirvasiu.

         Andreea Chirvasiu  
Prezentatoarea TV a murit în seara zilei de 2 ianuarie, cauza decesului fiind, potrivit apropiaţilor, un infarct miocardic. 
Andreea Chirvasiu s-a născut la 31 octombrie 1980, la Bucureşti. A studiat Psihologia la Universitatea „Titu Maiorescu” din Capitală, iar de şase ani realiza emisiunea „Cafeneaua Sufletelor”. Mai întâi, emisiunea a fost difuzată pe DDTV, iar din toamna anului 2009 aceasta a fost mutată pe OTV

Niciun comentariu: